LENTOPALVELUT

Heliflite Oy on luotettavaa helikopteripalvelua tarjoava yritys Lapin vaativissa sääolosuhteissa. Meillä on monen vuoden kokemus helikopteritoiminnan eri muodoista, Pohjois-Ruotsin ja -Suomen alueilla. Voidaksemme tarjota korkean lentoturvallisuustason, kaikki lentäjämme käyvät muun koulutuksen lisäksi kaksi kertaa vuodessa kertaus- ja pakkotilannekoulutuksessa Ranskassa Eurocopterin Helisim-simulaattorissa. Helifliten oma huolto Sodankylässä varmistaa helikoptereiden teknisen luotettavuuden.

Heli-vaellus

Helikopteri osana vaellusta mahdollistaa tutustumisen alueeseen myös ilmasta käsin, ja kun lennätte meno- tai paluumatkan, niin voitte vaeltaa koko viikon yhteen suuntaan ja näin nähdä laajemman alueen. Lisäksi voitte ottaa mukaan repun painosta välittämättä hieman luksusta vaelluksen ensipäiviksi. Yhteistyökumppanimme Lapin Safarit tarjoaa myös opastettuja vaellusmatkoja tuntureille.

Kalastusmatkat

Saat kauttamme pakettimatkoja Rostolle, Pitsukselle ja muille rauduistaan kuuluisille järville. Matkaan kuuluu helikopterikuljetukset, majoittuminen täydellisesti varustetuissa majoissa, sekä kalastusluvat.

Kilpisjärven toiminta

Lennämme toukokuussa ja kesäisin Kilpisjärvellä kalastajia ja retkeilijöitä järville, joille ja tuntureille. Helikopteriimme mahtuu viisi matkustajaa matkatavaroineen. Helikopterilla pääset helposti, nopeasti ja mukavasti suosikkipaikoillesi sekä Suomen että Ruotsin puolelle. Lue lisää!

Henkilökuljetukset Lapissa

Olemme talvikaudella tammikuusta vappuun Levin, Ylläksen ja Oloksen alueilla. Tilauksesta lennämme myös muualla Lapin alueella. Helikopterimme soveltuvat hyvin eri lentokäyttöihin: - Henkilökuljetukset - VIP-vieraiden kuljetukset - Sightseeing-lennot, merkkipäivälennätykset - Yrityshenkilöstön ja yleisötilaisuuksien lennätykset