LENTOPALVELUT

Heliflite Oy on luotettavaa helikopteripalvelua tarjoava yritys Lapissa. Meillä on monen vuoden kokemus helikopteritoiminnan eri muodoista Suomen ja Pohjois-Ruotsin alueilla. Voidaksemme tarjota korkean lentoturvallisuustason, lentäjämme käyvät muun koulutuksen lisäksi kertaus- ja pakkotilannekoulutuksessa Ranskassa Eurocopterin Helisim-simulaattorissa. Helifliten valtuutettu huolto-osasto Sodankylässä varmistaa helikoptereiden teknisen luotettavuuden.

 

Heli-vaellus

Helikopteri osana vaellusta mahdollistaa alueeseen tutustumisen menomatkalla myös ilmasta käsin. Jos lennätte esimerkiksi Haltille, voitte vaeltaa huikeita reittejä takaisin. Lisäksi voitte ottaa mukaan repun painosta välittämättä hieman luksusta vaelluksen ensipäiviksi. Yhteistyökumppanimme tarjoavat myös opastettuja vaellusmatkoja tuntureille.

 

Kalastusmatkat

Saat kauttamme lentoja Rostolle, Pitsukselle ja muille rauduistaan kuuluisille järville. Järjestämme  helikopterikuljetukset, joiden lisäksi voit tarvita majoittumisen hyvin varustetuissa majoissa, sekä kalastusluvat.

Lisätietoja ja varaukset Roston majoituksista: http://www.rostujavri.com/indexfin.htm

Kalastusluvat Ruotsin puolelle voi hankkia:

- Internetistä:

- Karesuvannon Statoil huoltoasemalta

 

 Kalastusluvat Suomen puolelle voi hankkia:

- Kilpisjärven luontotalolta:http://www.luontoon.fi/palvelupisteet/muut/kilpisjarvi/Sivut/Default.aspx

 

Kilpisjärven toiminta

Lennämme kesäisin Kilpisjärvellä kalastajia ja retkeilijöitä järville, jokien varsille ja tuntureille. Helikopteriimme mahtuu viisi matkustajaa matkatavaroineen. Helikopterilla pääset helposti, nopeasti ja mukavasti suosikkikohteisiin Suomen tai Ruotsin puolelle.

 

Lentohinnasto

Kilpisjärven lentohinnasto löytyy etusivulta.

 

Henkilökuljetukset Lapissa

Olemme talvikaudella tammikuusta vappuun Levin, Ylläksen ja Oloksen alueilla. Tilauksesta lennämme myös muualla Lapissa. Helikopterimme soveltuvat hyvin henkilökuljetuksiin:

- VIP-vieraiden kuljetukset, - Sightseeing-lennot, - merkkipäivälennätykset - yrityshenkilöstön ja yleisötilaisuuksien lennätykset