145-Huolto-organisaatio

Helikopterihuolto

Huolto-organisaatiomme on osa helikopteriyhtiötä joka operoi 24/7/365, tästä syystä tunnemme erittäin hyvin kaupallisten operaattoreiden huoltotarpeet ja etenkin tiedämme kuinka vastata niihin vahvalla ammattitaidolla joustavasti ja tehokkaasti. Jos etsit luotettavaa ja kokenutta huoltokumppania tukemaan kaupallista tai yksityistä lentotoimintaasi, voit lopettaa etsimisen, olet juuri löytänyt huoltokumppanisi.

HeliFlite Oy:n huolto-organisaation toimilupa (FI.145.0023) kattaa kaikki korjaamo- ja linjahuollot seuraaville helikopterityypeille:

-         Eurocopter AS365N2/N3 ”Dauphin”

-         Eurocopter AS350 B/BA/B2/B3 “Ecureuil”

-         Eurocopter BO-105 “Bölkow”

-         Robinson R22/R44

 

Huolto-organisaatiollamme on nykyaikaiset korjaamo-, linja- ja laitehuoltotilat Sodankylän lentoasemalla.

Akkuhuolto

HeliFlite:n laadukkaat laitteet ja työntekijöiden pitkä tekninen kokemus takaavat korkeatasoiset ja kustannustehokkaat NiCd akkuhuollot ja -korjaukset arvokkaille akuillesi. Akkuhuoltopalvelu kattaa kaikki SAFT ja Varta akuillesi tehtävät huollot ja korjaukset.

Solmimalla kanssamme BatteryPool sopimuksen voitte hyödyntää välittömästi käyttövalmiina olevia HeliFlite:n BatteryPool:in akkuja.

BatteryPool palvelumme avulla saatte huolletun akun välittömästi käyttöönne jonka jälkeen vanha akkunne huolletaan ja se siirtyy odottamaan seuraavaa käyttötarvetta.

Battery Pool palvelun ansiosta säästätte aikaa ja rahaa.

Varaosapalvelu

Huolto-organisaatiollamme on Sodankylässä erittäin kattava varaosa- ja työkaluvarasto edustamiimme helikopterityyppeihin. Logistiikkaosastomme toimii läheisessä yhteistyössä Eurocopterin sekä Turbomecan tehtaiden kanssa, joten kaikki varaosatoimitukset suoraan valmistajilta onnistuvat myös vaativammalla aikataululla.

Lisätietoja palveluistamme voitte tiedustella osoitteesta maintenance@heliflite.fi tai puhelimitse numerosta 0400-155 222.